Hjem Nyheter Corona regler i Eidsvollhallen

Corona regler i Eidsvollhallen

253

Eidsvold Turn ønsker velkommen til en fin håndballopplevelse i Eidsvollhallen- selv med en del nye restriksjoner pga Corona epidemien. Vi ber besøkende om å sette seg inn i disse nye reglene.  

Registrering:  I inngangspartiet vil lagene bli møtt av vår dugnadsgjeng. Alle som kommer inn i hallen skal registreres og blir bedt om å sprite hendene sine. Lag t.o.m. 12 år leverer en lagliste når de ankommer. Lag fra 12 år og oppover skal informere om hvor mange som er oppført for dagens kamp i MinHåndball (spillere, trenere og lagledere). Publikum vil registrere seg via en QR-kode eller skrive seg på en liste før de går opp på tribuna. Antibac er tilgjengelig både nede i inngangspartiet som ved kiosken oppe på tribuna. Det finnes også to toaletter oppe på tribuna som kan brukes. Husk 1-meters avstand!

Garderober: Våre garderober er stengte. Vi oppfordrer spillere om å komme ferdig skiftet til Eidsvollhallen.

Oppvarming: Håndballforbundet har lagt inn 20 min til oppvarming for de eldste årsklassene før kamp. I forkant av det er det mulig for ett lag å varme opp nede i en korridor. Det er også mulig å varme opp utenfor hallen.

Kiosk: Kiosken vil være åpen under kampene. Det er salg av vafler, pølser, sjokolade, brus og kaffe. Vi ber om at alle betaler med enten vipps eller kort, ikke kontanter.

Tribunen. Tribunen er merket med hvor publikum kan sitte.