Hjem Nyheter Damelaget forblir i 4. divisjon

Damelaget forblir i 4. divisjon

324
ETFs damelag
Damelaget vårt etter en seier tidligere i år

Damelaget til Eidvsold Turn har blitt anmodet av Håndballforbundet Region Øst om å fortsette å spille i 4. divisjon neste sesong 2020-2021. Serien ble som kjent ikke avsluttet pga all stopp ifbm Corona utbruddet og stopp av all håndballaktivitet.

Trener Veronica Corbet er strålende fornøyd med beslutningen om å fortsette i 4. divisjon. Laget har hevet seg i løpet av sesongen, og vant flere kamper mot lag som lå høyere oppe på tabellen. Laget består av en rekke yngre spillere, født i 2002 og 2001, samt eldre erfarne spillere. Laget har vist at de takler forsvar bra, og har et varierte og tøffe angrep fremover. Det er svært motiverende for jentene å fortsette i 4. divisjon neste år sier trener Veronica. Resten av ETF familien gleder seg. Heia Turn!