Hjem Nyheter Håndballturnering for de minste i Minnesundshallen lørdag 8. februar 2020

Håndballturnering for de minste i Minnesundshallen lørdag 8. februar 2020

225
Minnesundshallen
Første håndballarrangement i Minnesundshallen

Lørdag 8. februar 2020 blir det innmarsj, nasjonalsang og navneopprop av 6- og 7-år gamle håndballspillere fra Skjetten, Råholt, Nannestad, Gjerdrum, Fet og Eidsvoll.

Klubben arrangerer et såkalt Loppetass-arrangement i regi av Håndballforbundet. Dette er de yngstes første møte med håndballverdenen, og det blir gjort stor stas rundt dagen. Kampene varer 15 minutter og dømt av unge barneveiledere fra Eidsvold Turn. Det føres ikke skåringer i disse kampene da målsettingen er å lære selve spillet. Til slutt blir det innmarsj og medaljer i gull til alle.  Det blir servering fra kiosken og lekeområdet for de yngste på gulvet. Velkommen!